19 mai 2024, 23:18

Adele, de nerecunoscut. A apărut pe rețelele de socializare, pentru a mulțumi personalului medical

Te uiți la fotografie o dată, de două ori, de trei, și nu îți dai seama că în imagine este ea. Poate doar poziția în care îți ține picioarele, caracteristică ei, căci ai mai văzut-o și în alte ocazii făcând asta, să o trădeze. Este chiar ea, cântăreața britanică Adele, care a cunoscut faima când era ”pufoasa Adele”.

Între timp, a ținut o dietă și a făcut exerciții fizice, iar acum este și mai slabă decât atunci când a apărut în public după ce a ținut dieta.

Cântăreaţa a reapărut pe reţelele de socializare pentru a le mulţumi celor care au felicitat-o marţi pentru împlinirea a 32 de ani şi, mai ales, angajaţilor din serviciile esenţiale în contextul pandemiei de COVID-19.

Într-un mesaj pe Instagram, Adele a postat o fotografie în care este văzută cu un buchet mare de flori, îmbrăcată într-o rochie scurtă de culoare neagră, cu mâneci bufante şi având o siluetă mult mai zveltă, după ce a dezvăluit la sfârşitul anului trecut că a urmat o dietă bazată pe un regim alimentar sănătos şi exerciţii fizice.

„Vă mulţumesc pentru urările transmise de ziua mea de naştere. Sper că sunteţi în siguranţă în această perioadă de nebunie. Mi-ar plăcea să mulţumesc şi membrilor personalui sanitar, care s-a aflat în prima linie pentru a ne menţine pe noi sănătoşi în timp ce ei şi-au riscat viaţa. Sunteţi îngerii noştri protectori”, a scris Adele.

Este vorba despre prima postare a cântăreţei în acest an, având în vedere că ea nu a mai fost prezentă pe reţelele de socializare de la Crăciun.

În februarie, autoarea unor hituri precum „Someone Like You” şi ‘Rolling in the Deep” a dezvăluit că pregăteşte un nou album sub titlul „30” care va fi lansat în septembrie.

Adele a devenit cunoscută pe plan internaţional în 2011, datorită albumului său „21”, care a doborât recordul de vânzări. După patru ani a urmat un alt succes discografic, albumul „25”, din care a vândut în SUA peste 3,38 milioane de exemplare în prima săptămână de la lansare.

Cele trei albume de studio ale cântăreţei Adele au ca titlu vârsta la care au fost compuse melodiile: „19”, „21” şi „25”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol