28 noiembrie 2022, 6:47

Adele amână seria de spectacole din Las Vegas, pentru că jumătate din echipă are Covid

Adele a fost nevoită să-și amâne rezidența de trei luni în Las Vegas, după ce Covid-19 a lovit echipa de producție. Seria de spectacole, intitulată Weekends with Adele, urma să înceapă pe 21 ianuarie, la Colosseum din cazinoul Caesar’s Palace.

Cântăreața ar fi sărbătorit astfel mult lăudatul ei album „30”, care a ocupat primul loc în topurile muzicale din Marea Britanie, Australia și SUA. Primul său single, „Easy On Me”, a doborât recorduri la lansare, devenind cea mai ascultată melodie de la Spotify într-o singură zi.

„Îmi pare rău că anunțul este făcut în ultimul moment. Suntem treji de peste 30 de ore și nu mai avem timp. Sunt atât de supărată și… Îmi pare atât de rău pentru toți cei care au călătorit pentru a ajunge aici”, a scris Adele.


Citește și:
Prezentator TV, dat afară de la interviul cu Adele pentru că nu-i ascultase albumul


Rezidența lui Adele a fost foarte așteptată de fani și critici, deoarece aduce marca ei comercială de durere și vulnerabilitate într-un loc sinonim cu divertismentul ușor. Prin această serie, ea se alătură unei linii de artiști care au concertat seri la rând în Las Vegas, inclusiv: Elvis Presley, Celine Dion, Britney Spears.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol