21 iunie 2024, 6:44

Aerosmith și-a anulat turneul european din 2022

Trupa Aerosmith a anunţat anularea concertelor programate în această vară în cadrul turneului european pe fondul ”incertitudinii” legate de logistica călătoriilor şi de prezenţa restricţiilor în contextul pandemiei de COVID-19, relatează marţi contactmusic.com, preluat de Agerpres.

Steven Tyler şi colegii săi de trupă urmau să plece în turneu în iunie şi iulie, însă au luat decizia de a anula concertele din cauza ”prezenţei continue a restricţiilor privind COVID-19 şi a altor probleme”, dar şi pentru a-şi proteja fanii şi membrii echipei.

”Cu profund regret trebuie să anunţăm că turneul nostru european, programat să aibă loc în iunie şi iulie 2022, a fost anulat”, se arată într-o declaraţie publicată pe conturile trupei de pe reţelele sociale.

”Am continuat să monitorizăm situaţia COVID-19 în curs şi, având în vedere incertitudinea legată de logistica călătoriilor şi de prezenţa continuă a restricţiilor privind COVID-19 şi a altor probleme, a devenit clar că nu va fi posibil să mergem mai departe cu spectacolele noastre estivale din regiune. Sănătatea, siguranţa şi bunăstarea fanilor noştri este prioritatea noastră numărul unu. Vom reveni să cântăm rock cu toată lumea şi sperăm să avem veşti interesante de anunţat în curând”, se arată în mesaj.

Legendarii rockeri, care au lansat primul album, ”Aerosmith”, în 1973, şi-au amânat deja de două ori spectacolele, care trebuiau să aibă loc iniţial în 2020.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol