22 august 2023, 23:54

Apă de toaletă, apă de parfum sau parfum: pe care să o alegeți

Christian Dior, numit și simplu „Dior”, este unul dintre cele mai importante branduri de lux nu numai în Franța, ci și în restul lumii. Dior a început să își croiască drumul în 1946. De atunci, a captivat industria modei ca un foc de paie.

Liniile vestimentare Dior folosesc detalii care pun accentul pe rafinamentul masculin și feminin, dar care și arată pur și simplu chic. Dar, probabil, produsele emblematice ale Dior sunt parfumurile sale. Dacă vă plac parfumurile aprobate de celebrități precum Johnny Depp, ar trebui să vă luați o sticlă de Dior Sauvage.

Pentru iubitorii de Sauvage, astăzi vom face recenzie și comparație între Dior Sauvage EDT (apă de toaletă) vs EDP (apă de parfum) vs Parfum.

Vă vom oferi o idee despre mirosul, aspectul, adecvarea și alte detalii cheie pe care trebuie să le știți. Sperăm că acest lucru vă va ajuta să alegeți cu înțelepciune.

1.Dior Sauvage EDP

Dior Sauvage se inspiră din senzația desertului învăluit de noapte. Dior Sauvage exprimă calitatea inerentă pe care o au bărbații – puterea. „Nu m-am concentrat pe putere, sarcina a fost să vin cu tonuri care să scoată în evidență cel mai bine această trăsătură”, spune Francois Demachy.

Într-adevăr, parfumul Dior Sauvage are o senzație de forță. Acest parfum întâlnește nasul într-un mod foarte dominant. Parfumul său saturează rapid aerul. Mirosul unui parfum Dior Sauvage este greu de ratat. Acest parfum personifică în mare măsură caracterul dominator al bărbaților. Mirosul său este unul care caută să câștige atenția și gloria în orice moment. Dior Sauvage este un parfum excelent pentru întâlniri.

Cum miroase Dior Sauvage la prima mână? Acest parfum folosește notele de vârf de bergamotă calabreză și Vanilla Absolute din Papua Noua Guinee. Bergamotul calabrez îi oferă acestui parfum o nuanță piperată, fructată și zemoasă. Pe de altă parte, Vanilla Absolute echilibrează multiplele parfumuri pe care le are bergamotul calabrez cu mirosul său cremos și afumat.

Flaconul de parfum este conceput într-o manieră necomplicată. Este finisat cu negru, apoi asortat cu o nuanță de maro. De asemenea, producătorii nu au pus multe reliefuri pe el. Acest lucru face ca flaconul să fie foarte ușor de transportat și de depozitat, la fel ca o sticlă de parfum La Vie Est Belle.

2. Dior Sauvage EDT

Inspirația lui Francois Demachy pentru Dior Sauge Sauvage EDT a venit de la trăsătura voluminoasă a activităților în aer liber. Dior Savage EDT este întruchiparea libertății pe care o oferă exteriorul. Acesta își propune să încorporeze senzația peisajelor aride și a orizontului albastru care simbolizează perfect bărbatul extrovertit.

Dior Sauvage EDT are același miros piperat, fructat și zemos pe care îl are Dior Sauvage EDP. Cu toate acestea, mirosul său este mai blând în comparație cu Dior Sauvage EDP. Parfumul de Dior Sauvage EDT are această senzație de mângâiere pe nas – nici prea puternic, nici prea blând. Mirosul său este potrivit pentru persoanele care caută un parfum care se potrivește bine cu alte parfumuri.

La fel ca și Dior Sauvage EDP, Dior Sauvage EDT folosește parfumul de bergamotă calabreză ca una dintre notele sale de vârf. Cea de-a doua notă de vârf diferențiază Dior Sauvage EDT de Dior Sauvage EDP. Amintiți-vă că primul folosește absolut de Vanilie, dar cel de-al doilea nu folosește acest lucru. În schimb, Dior Sauvage EDT folosește parfumul derivat din Ambroxan. Ambroxan are un miros subtil lemnos și afumat care durează mult timp. Acest parfum este cel care îi conferă blândețe lui Dior Sauvage EDT.

Per total, vom descrie parfumul lui Dior Sauvage EDT ca fiind primitor. Este un parfum care vă oferă o imagine rafinată, dar nu prea rafinată pentru ca oamenii să vă evite. Din acest motiv, recomandăm Dior Sauvage EDT pentru a ieși cu prietenii care participă la petreceri sau pentru a merge în club.

Flaconul de parfum Dior Sauvage EDT este mai atrăgător decât cel al Dior Sauvage EDP. Culoarea sa este izbitor de asemănătoare cu orizonturile de dimineață și de amurg ale peisajelor aride.

3.Dior Sauvage Parfum

Dacă simțiți că mirosul lui Dior Sauvage EDP este puțin cam slab, ar trebui să alegeți Dior Sauvage Parfum. Dior Sauvage Parfum reunește toate aromele lui Dior EDP într-un singur punct pentru a da o impresie mai puternică. Nu este o versiune îmbunătățită a Dior EDP, deoarece ambele funcționează la fel de bine. Dior Sauvage Parfum este mai degrabă un parfum care oferă experiența pe care Dior EDP nu o poate oferi.

Mirosul lui Dior Sauvage Parfum este mai izbitor decât mirosurile lui Dior Sauvage EDP și Dior EDT. Parfumul său vă face să vă gândiți la anotimpurile calde, unde totul este frumos și plin de viață. Prin urmare, Dior Sauvage Parfum are cea mai reconfortantă atingere dintre toate produsele pe care le-am menționat aici.

Mai exact, Dior Sauvage Parfum are un parfum oriental. Are un miros zemos și fructat, la fel ca în cazul produselor anterioare. Cu toate acestea, acest miros este însoțit de căldură în Dior Sauvage Parfum. Parfumul suplimentar muscat și bogat te face să te gândești la sălbăticia din est. Acest lucru se datorează în primul rând combinației de parfumuri de mandarine bergamotă, esență de lemn de santal din Sri Lanka și absolut de vanilie.

Esența caldă a parfumului Dior Sauvage Parfum îl face perfect pentru a fi purtat la serviciu, la întâlniri formale și la tranzacții de afaceri.

Parfumul flaconului de Dior Sauvage Parfum este plin de o mulțime de adâncituri. Indentările merg în jurul capacului și sunt plasate în partea de jos a flaconului de Dior Sauvage Parfum. În afară de crestături, nu este la fel de plăcut ochiului ca sticla de parfum de Dior Sauvage EDT.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol