23 ianuarie 2022, 17:09

Apple iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPad, iPad mini și Watch Series 7, lansate oficial

Ca de obicei, strategia de marketing a funcționat și acum. Luni de ”zvonuri”, speculații, pentru ca apoi să fie pregătită o lansare care să poată fi urmărită de publicul din toată lumea. Așa e Apple, știe să-și țină aproape fanii și să-și facă alții, noi. S-au lansat noile smartphone-uri, sub denumirea de iPhone 13, și noutățile nu sunt puține.

Tim Cook a dezvăluit pe scena din Cupertino noua serie de terminale intitulate iPhone 13. iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max sunt cele patru modele noi de telefoane pe care compania Apple le-a dezvăluit, ele fiind succesoarele seriei iPhone 12 care s-a bucurat de un succes surprinzător în perioada în care a fost disponibilă.

Acestea au crestătură semnificativ mai mică în partea de sus, în zona camerei frontale pentru FaceTime, cu 20% mai mică. Designul general este la fel ca cel pe care îl asociezi cu iPhone 12. Este disponibil în cinci culori. Are câteva componente din plastic și aluminiu reciclat, scrie playtech.ro.

iPhone 13 și iPhone 13 mini vor avea un ecran cu 28% mai luminos. Panoul folosit este un OLED certificat P3, certificat Dolby Vision și HDR10. Procesorul folosit este Apple A15 Bionic, este cu 50% mai rapid, conform Apple decât procesorul din cel mai rapid Android. Are un GPU cu 4 nuclee și ar trebui să facă minuni în jocuri dar și în aplicațiile de editare foto/video, scrie playtech.ro.

Diagonalele ecranelor rămân la 6.1 inch și 5.4 inch. Pentru iPhone 13 și iPhone 13 Mini au fost implementate camere mai bune care implementează un sistem de stabilizare îmbunătățit, scrie idevice.ro.

Camerele telefoanelor iPhone 13 pot capta cu până la 47% mai multă lumină pentru a face poze mult mai luminoase, cu deschidere f/1.6. iPhone 13 vine cu o cameră ultra-wide îmbunătățită, modificată special de către Apple pentru telefoanele sale.

Suportul 5G vă fi extins în peste 60 de țări și 200 de operatori de telefonie mobilă.

Acest suport extins pentru 5G în iPhone 13 și iPhone 13 Mini vine mulțumită extinderii suportului pentru frecvențele compatibile.

iPhone 13 mini aduce o baterie cu 1.5 ore mai mare decât iPhone 12 Mini.

iPhone 13 aduce o autonomie cu 2.5 ore mai mare decât iPhone 12.

iPhone 13 va costa de la 799 euro cu 128 GB spațiu de stocare.

iPhone 13 Mini va costa de la 699 de euro tot cu 128 GB spațiu de stocare.

Lansarea iPhone 13 și iPhone 13 Mini va avea loc pe 24 septembrie, cu precomenzi deschise în 17 septembrie.

iPhone 13 Pro are în sfârșit un ecran ProMotion de până la 120 Hz direct de la iPad, rata de refresh fiind modificată în mod dinamic în funcție de ceea ce facem pe telefoane.

Prima cameră este de 77 mm cu zoom optic 3X, a doua este ultra wide cu o capacitate de a capta cu până la 92% mai multă lumină. Camera principală din iPhone 13 Pro are deschidere f/1.5, deci este superioară celei folosite pentru iPhone 13.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.