CITIRE

Aquatique, apa ideală pentru sugari și copii

Aquatique, apa ideală pentru sugari și copii

Potrivit topului celor mai bune produse din categoria „Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”, apa oligominerală Aquatique a fost desemnată câștigătoarea.

În 2016, revista Forbes România și compania D&D Research au efectuat o cercetare cu privire la alegerile pe care le fac mamele când cumpără apa. La acest studiu au participat mame cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, având copii nou născuți sau de maxim 5 ani, care locuiesc în 41 de orașe din România. Mămicile au fost rugate să răspundă la două curiozități: ce marcă de apă minerală plată achiziționează pentru copiii lor și care este denumirea brandului de apă cu cel mai ridicat nivel de calitate.

[Sursa: forbes.ro]

Apa oligominerală Aquatique povine din inima Carpaților, unde își are izvorul, de la o altitudine de 1 100 m în zona protejată a Parcului Natural Bucegi din rezervația naturală Abruptul Prahovean. Aquatique are un conținut extrem de redus de sodiu, mai exact 1mg/l. Așadar, se poate recomanda în dietele fără sare și pentru prepararea mâncării celor mici.

Institutul de Ocrotire a Mamei și Copilului „Alfred Rusescu” și Societatea Română de Pediatrie confirmă că apa oligominerală Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru pregătirea alimentelor destinate celor mici.

[Sursa: romaqua-group.ro]


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.