CITIRE

Pelicula „Avengers: Endgame”, pe primul loc în top...

Pelicula „Avengers: Endgame”, pe primul loc în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie

Una dintre cele mai recente producții Marvel Studious, „Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, a urcat pe primul loc în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, titulatură deținută până anul acesta de lungmetrajul SF „Avatar”, regizat de James Cameron.

Se pare că, după finalul săptămânii trecute, „Avengers: Endgame” a înregistrat încasări de peste 2,790 de miliarde de dolari la nivel mondial, potrivit Variety, citat de Descoperă.ro. Până în acest moment, liderul clasamentului era filmul „Avatar”, lansat în 2009, care se asflă acum pe poziția secundă, cu încasări de peste 2,789 de miliarde de dolari.

„Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” a intrat și în categoria celor mai așteptate pelicule ale anului 2019. Acesta este ultimul film din universul Marvel, saga de 22 de filme produsă de studioul omonim, care a devenit și casa de producție cu cele mai mari înregistrări din tpate timpurile. Reprezentanții Marvel au încasat încă din 2007, până la lansarea „Avengers: Endgame”, profituri de 18,6 miliarde de dolari în întreaga lume.

Filmul „Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, de Anthony şi Joe Russo, surprinde încheierea poveștii celor șase supereroi: Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk şi Thor, care plănuiesc să se lupte și să îl distrugă pe maleficul Thanos, responsabil pentru moartea mai multor personaje din universul Marvel. Mai mult, acțiunea filmului vine în continuarea peliculei „Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, lansată în 2018, mai menționează Descoperă.ro.

Sursă Foto: BGR.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.