29 noiembrie 2021, 10:00

Black Friday. Vrei un NAS nou?

Da, da, ați auzit bine. Reducere la nasuri. Cum așa ceva? Păi acesta este obiectivul acelei companii – operațiile estetice. Vrei un nas nou? Te rezolvăm! Și costă un sfert din preț.

Refacerea formei nasului şi liftingul de pleoape la preţ redus sunt promoţiile propuse de un cabinet de chirurgie estetică din Bangkok cu ocazia primei ediţii thailandeze a Singles’s Day.

Ca să ne lămurim: Singles’s Day (11.11) este varianta chinezească pentru Black Friday și prinde din ce în ce mai mult în anumite țări din Asia.

Vrei un nas nou? Reducere!

Un cabinet din capitala thailandeză a avut ideea de a lansa marţi o promoţie-fulger pe site-ul său, propunând un număr limitat de operaţii, care vor putea fi realizate în următoarele patru zile.

În Thailanda, o operaţie estetică la nivelul nasului sau în zona pleoapelor, cea din urmă fiind la mare căutare deoarece permite imitarea stilului occidental, costă în general în jur de 30.000 de bahţi (850 de euro). Aceste intervenţii sunt propuse de Singles’s Day la preţuri sub 200 de euro.

„Când am văzut promoţia ieri seară, am decis să îmi fac imediat o rezervare pentru o operaţie”. Povestește o client deja aflată  în sala de aşteptare a cabinetului din Bangkok.

Cifra de afaceri a acelui cabinet medical a scăzut cu aproximativ 30% de la începutul pandemiei de COVID-19.

Thailanda, şi în special oraşul Bangkok, sunt în mod tradiţional capitalele turismului medical şi ale chirurgiei estetice din Asia de Sud-Est. Veniturile au fost estimate anul trecut  la 600 de milioane de euro pe an, dar pandemia de COVID-19 a redus acest turism aproape la zero, scrie Agerpres.

Foto: Trude Jonsson/Unsplash

Primul caz de COVID-19 în arhipelagul Vanuatu. Cum s-a întâmplat

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.