23 ianuarie 2021, 9:12

Atlas Geografic Școlar prin realitate augmentată

În condițiile învățământului online, Editura Corint vine cu o idee strălucită – un Atlas Geografic Școlar prin  realitate augmentată.

Copilul tău simte nevoia să se folosească telefonul mobil atunci când “citește”? De data aceasta chiar va avea nevoie de el.

Prezenta formă a Atlasului geografic școlar reprezintă o noutate în domeniul atlaselor de acest fel, atât în țara noastră, cât și la nivel internațional.

Este denumit „Cunoașterea Terrei prin realitatea augmentată” deoarece o serie de hărți sunt completate cu informații și elemente de realitate augmentată posibil de accesat prin aplicația corespunzătoare, cu ajutorul tabletei sau al telefonului mobil.

Atlas Geografic Școlar prin realitate augmentată

Datele de informare au fost actualizate după cele mai noi surse (anul 2020).

Au fost alese hărți cu un grad mai înalt de generalitate (planigloburi terestre și hărți ale continentelor), care facilitează o percepere mai aprofundată a spațiilor respective, în complexitatea lor. La sfârșitul atlasului există două hărți de contur (fără denumiri) care permit evaluarea competențelor și cunoștințelor de geografie fizică și de geografie umană, la nivelul planetei ca întreg.

În acest fel, atlasul deschide posibilitatea perceperii foarte concrete, intuitive și atrăgătoare a realității din spatele hărților. Cu ajutorul lui, învățarea geografiei poate deveni o adevărată aventură de cunoaștere, punând în relație imaginile statice și dinamice.

Folosirea atlasului este simplă și intuitivă. Nu ai decât să descarci aplicația CorintGeoAR, apoi să cauți paginile speciale care fac trimitere către informațiile din online. Vei găsi o mulțime de informații noi și chiar filmulețe ca exemplu.

Pe site-ul editurii volumul costă 47.92 lei (preț redus).

Autobiografie  Maia Morgenstern: “Sunt povești ascunse, povești de care îmi e frică”


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Roban Claudia

    11 noiembrie

    Pentru profesorii de geografie se fac reduceri?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.