29 noiembrie 2021, 10:11

Britney vs Spears. Documentarul Netflix are premiera marți

Netflix va lansa documentarul despre cariera cântăreţei Britney Spears, marţi 28 septembrie, cu o zi înainte de decizia Curţii Superioare din Los Angeles în procesul privind tutela care îi controlează viaţa.

Acest film al gigantului de televiziune era un proiect mult aşteptat după apariţia reportajului „Framing Britney’, publicat de ziarul The New York Times, care a expus acest caz, la care s-a adăugat cel prezentat de BBC,”The Battle for Britney”, deşi artista s-a declarat „dezgustată” de cei care doresc să exploateze situaţia sa personală.

Idolul unei generații

„Britney vs Spears” va analiza cotiturile luate de viaţa lui Britney, care din idol al adolescenţilor a devenită divă pop, pentru a se confrunta apoi cu probleme ce au dus la deteriorarea sănătăţii sale mintale.

Netflix a asigurat că documentarul va prezenta interviuri exclusive şi mărturii ale persoanelor din anturajul cântăreţei, alături de complicatul caz al tutelei legale care i-a controlat viaţa în ultimii 13 ani.

Sub tutela tatălui până la 39 de ani. Sau mai mult?

Data lansării documentarului nu este aleasă întâmplător, având în vedere că va avea loc cu o zi înainte de decizia judecătoarei care dezbate cazul Britney, Brenda Penny, şi care ar putea pune capăt acestei tutele.

Evenimente recente legate de această tutelă au pus la îndoială faptul dacă circumstanţele s-au schimbat, astfel încât să nu mai existe motive pentru stabilirea unei tutele”, a declarat tatăl cântăreţei, Jamie Spears.

Lucrurile sunt însă mai complicate, având în vedere că în urmă cu o lună tatăl cântăreţei anunţa că renunţă la tutelă sub unele condiţii, precum desemnarea unui alt tutore legal.

La rândul său, avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, a cerut miercuri să se pună capăt „imediat” şi efectiv în ziua procesului acestei tutele, având în vedere că artista trebuie să semneze un acord prenupţial cu logodnicul său.

Săptămâna trecută, Britney Spears a anunţat că se căsătoreşte cu Sam Asghari, cu care este logodită de cinci ani.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.