20 mai 2024, 5:38

Cadouri de 8 martie – Idei pentru cele mai speciale femei din viața noastră

Pe 8 Martie, majoritatea bărbaților își arată dragostea pentru femeile imporante din viața lor, doamnele şi domnişoarele fiind copleşite de cadouri, flori şi cuvinte frumoase. Dacă ai nevoie de niște sfaturi în materie de daruri, îți mai spunem că am găsit niște cadouri care să se potrivească și celor mai pretențioase doamne și domnișoare. Iată mai jos unele recomandări:

Florile sunt cadourile oferite cel mai frecvent cu ocazia zilei de 8 Martie, potrivit unui dondaj IRES. De exemplu, Lalelele sunt cele mai populare flori de 8 martie şi sunt asociate cu iubirea şi pasiunea, mai ales dacă sunt roşii. Cele galbene simbolizeaza gânduri pozitive, cele albe – iertare, în timp ce lalelele mov au un caracter nobil.

Sursa www.florisiflori.ro

Alături de acestea, respondenții au menționat că preferă parfumurile, dulciurile, mărțișoarele și articolele vestimentare. Un procent de 85% dintre intervievate declară că ele, de obicei, primesc cadouri de Ziua Femei.

Parfumurile sunt apreciate de toate femeile. Evită în schimb seturile de baie, cu gel de duş sau loţiuni deoarece sunt prea comune. Cu un coș cadou personalizat pentru 8 martie e puțin probabil să dați greș.

Eşarfele din materiale fine, precum mătasea sau caşmirul, însoţite de broşe cu şnur de mărţişor, iar despre bijuterii nu este cazul să vă spunem cât de potrivite sunt. Nu trebuie să cheltuiești o avere. O bijuterie accesibilă, dar de efect va fi extrem de apreciată.

Sursa www.gana.ro

Pentru că orice femeie, fie ea iubită, mamă, prietenă sau soră, are nevoie de o pauză, cei cu dare de mână care doresc să răsfeţe prezenţa feminină meritoasă din viaţa lor îi pot face cadou o şedinţă de relaxare, la spa, masaj şi tratamente de îngrijire.

Dacă vă place să gătiţi, îi puteţi face o surpriză, asta în special iubitei dumneavoastră: o cină romantică la lumina lumânărilor. Ai și varianta B: scoate-o în oraș, la un restaurant drăguț.

Sursa www.tonica.ro

Un parfum va fi mereu apreciat, dacă nimerești marca sau dacă știi exact ce firmă îndrăgește, însă o alegere inedită pentru femeile care se bucură de filme și seriale este cumpărarea unui film sau a unei trilogii despre care ştiţi că vor să le vadă, conform libertatea.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol