2 decembrie 2020, 16:50

Cât costă cel mai scump penthouse din Singapore. Îl vinde ”omul cu aspiratorul”

Ați auzit de James Dyson? Posibil, vag. Este inventatorul aspiratorului fără sac, actualmente de ocupație miliardar.

Ei bine, miliardarul britanic James Dyson a decis să pună în vânzare penthouse-ul lor cu trei etaje din Singapore. Probabil, speriat de pandemie, a decis să se mute la țară.

Penthouse-ul cu pricina se află (cum altfel) în vârful celei mai înalte clădiri din Singapore, Tanjong Pagar Centre. Este amplasat pe trei etaje, are cinci dormitoare și, la cererea spectatorilor, o pivniță de vinuri.

Apartamentul include şi o piscină, un jacuzzi şi o grădină privată cu vedere spre oraş  şi era considerat cel mai scump penthouse din oraşul-stat Singapore, scrie BBC.

Penthouse-ul a fost de îndată adjudecat, dovadă clară că tot timpul se găsesc niște vecini care sunt cu ochii pe apartamentul tău.

Cât costă cel mai scump penthouse din Singapore?

Cumpărătorul este magnatul Leo Koguan, originar din Indonezia. Koguan, care este şi cetăţean american, este preşedintele şi cofondatorul furnizorului privat de produse şi servicii tehnologice SHI Internaţional. Un gigant printre ai cărui 20.000 de clienţi se află şi companiile Boeing şi AT&T, potrivit revistei Forbes.

Și acum vestea proastă. Vom afla cât costă cel mai scump penthouse din Singapore. Cum piața imobiliară nu mergea prea grozav, miliardarul a fost silit să vândă apartamentul în pierdere.

Astfel, dacă valoarea “de catalog” era inițial de 73,6 milioane de dolari americani, miliardarul a fost obligat să se oprească la 54 de milioane.

Totuși, Dyson va mai rămâne cu o proprietate important în Singapore.

Cealaltă locuinţă din Singapore a familiei Dyson este o proprietate de lux înzestrată cu o piscină Infinity (piscină cu margini revărsate, care generează efectul vizual al unei ape fără sfârşit, n.r.) şi o cascadă interioară.

Miliardarul James Dyson a mutat sediul general al companiei sale din Marea Britanie în Singapore pentru a fi mai aproape de pieţele cu creştere rapidă din acest oraș.

Foto: DailyMail

 

 

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.