19 ianuarie 2021, 19:22

Concert Bon Jovi pe Facebook

Pentru a-și  bucura fanii, băieții de la Bon Jovi au decis să “arunce” pe Facebook unul dintre concertele lor recente. Pur si simplu. Un gest, am spune, unic.

Filmul concertului  „On A Night Like This” de la Nashville, primul în care ei interpretează ultimul lor album  – „2020: – va avea premiera pe 27 noiembrie ora 18.00 ET. Adică sâmbătă, la 1 dimineața la noi.

Vizionarea este gratuită. Pagina de Facebook a trupei are aproape 25 de milioane de followeri și este accesibilă AICI.

Planurile trupei nu se opresc aici după urcarea acestui concert Bon Jovi pe Facebook.

Pe 5 decembrie, Bon Jovi se va alătura unora ca Maren Morris şi Snoop Dogg pentru evenimentul caritabil „Play On: Celebrating the Power of Music to Make Change”,

„Cred că nimeni nu va uita cum a fost viaţa între martie şi septembrie 2020”, a declarat recent Jon Bon Jovi pentru revista Rolling Stone vorbind despre noul lor album. „Cred că este un moment care poate fi comparat doar cu Gripa Spaniolă. Dar niciunul dintre noi, eu şi voi sau părinţii noştri, nu eram în viaţă în urmă cu 100 de ani. Aşa că vrem sau nu, acesta este momentul nostru”.

Concert Bon Jovi pe Facebook. Câteva cifre din istorie

130 de milioane de albume vândute. Peste 2700 de concerte în 50 de țări, în fața a 34 de milioane de fani.

Formația a primit premiul Award of Merit la American Music Awards în 2004, iar Jon Bon Jovi și Richie Sambora au fost introduși și în Songwriters Hall of Fame în 2009.

Inițial prevăzută pentru luna mai, dar ulterior amânată până în octombrie, „2020” este al 15-lea album de studio al celor de la Bon Jovi.

Pentru a reflecta schimbările acestui an, în lista pieselor a fost schimbată. Au fost introduse două piese noi – „Do What You Can” si „American Reckoning” – care vorbesc despre covid și despre asasinarea lui George Floyd.

Foto Facebook

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.