24 iunie 2022, 11:49

Cum arată noua vilă cumpărată de Madonna? A costat “doar” 20 de milioane de dolari

Madonna are numeroase proprietăți, peste tot în lume. Dar nu avea una în Los Angeles, oraș în care a decis să se retragă de la începerea pandemiei. Așa că a cumpărat una de la artistul canadian The Weeknd.

Decizia Madonnei de a se instala la Los Angeles este legată de filmul biografic despre viaţa sa pe care vrea să-l regizeze şi al cărui scenariu l-a scris în colaborare cu Diablo Cody.

Nouă dormitoare, șapte camere de oaspeți și, evident, piscină

Vila pe care diva muzicii pop Madonna a cumpărat-o în Los Angeles are o grădină de 12.000 de metri pătraţi, un corp principal şi o aripă rezervată oaspeţilor, relatează Hollywood Reporter.

New York, Hamptons sau Lisabona, lista reşedinţelor pe care Madonna le-a avut în ultimii ani este lungă, însă aşa numita „regină a muzicii pop” vrea acum să se instaleze în Los Angeles, unde a venit anul trecut pentru a petrece perioada de carantină împotriva noului coronavirus.

Madonna, alături de familia ei, alaiul său de asistenţi, guvernante şi personal de securitate, a închiriat atunci o vilă spaţioasă în Coldwater Canyon din Beverly Hills.

Însă acum, cântăreaţa în vârstă de 62 de ani locuieşte într-o vilă impresionantă din Hidden Hills, pe care a cumpărat-o de la artistul canadian The Weeknd.

Vila, cu o suprafaţă de 1.160 de metri pătraţi, are nouă dormitoare şi nouă băi în corpul principal şi alte şapte camere în aripa rezervată oaspeţilor.

The Weeknd, pe numele său real Abel Makkonen Tesfaye, a cumpărat casa în urmă cu patru ani pentru suma de 18,2 milioane de dolari şi, deşi iniţial a dorit să o vândă cu 25 de milioane de dolari, preţul final al vilei a fost 19,3 milioane de dolari.

Citește și:

Ce filme cu Tom Cruise NU putem vedea din cauza pandemiei. Sunt “doar” trei

Actorii Macaulay Culkin şi Brenda Song, în culmea fericirii. Părinți pentru prima dată


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol