26 mai 2024, 1:59

Cum să mănânci pentru a slăbi sănătos (manual antidietă)

Dr. William W. Li, medic și cercetător, un pionier în domeniul său, ne dezvăluie știința de a mânca pentru a slăbi sănătos.

În prima sa carte inovatoare, Mănâncă pentru a învinge boala, dr. Li a explorat universul alimentelor ca medicament, arătând că, atunci când consumăm alimente adecvate, organismul își activează cele cinci sisteme de apărare a sănătății pentru a combate cancerul, diabetul, bolile cardiovasculare, bolile autoimune neurodegenerative și alte afecțiuni debilitante.

În această nouă carte, dr. Li ne face cunoștință cu noua și surprinzătoarea știință a pierderii în greutate, dezvăluindu-ne mai multe lucruri uimitoare: grăsimea corporală sănătoasă te poate ajuta să slăbești; metabolismul tău poate fi, la 60 de ani, același ca la 20 de ani; dietele de tip „yo-yo” pot fi bune pentru sănătatea ta; un post intermitent de 8 ore poate fi la fel de eficient precum unul de 12 ore; chiar și o pierdere foarte redusă în greutate poate avea un impact major asupra sănătății tale. Mănâncă și învinge dieta demonstrează că adăugarea alimentelor potrivite în dietă îți poate vindeca metabolismul și reduce grăsimea corporală nesănătoasă, și poate duce la o pierdere în greutate care îți prelungește viața și te ajută să te simți bine.

Sfaturi practice

Plină de informații științifice și sfaturi practice, cartea dr. Li oferă și un plan de alimentație pe patru săptămâni, modalități ușoare de a schimba unele alimente cu altele, precum și ponturi de cumpărături și rețete foarte populare.

Dr. William W. Li este medic și om de știință cunoscut în toată lumea, mai ales ca lider al Fundației pentru Angiogeneză, în cadrul căreia a avut contribuții revoluționare la înțelegerea a peste 70 de boli (inclusiv cancer, diabet, cecitate, boli cardiace, obezitate). A publicat peste 100 de articole științifice în reviste ca Science, New England Journal of MedicineLancet și a predat la universități prestigioase, cum ar fi Harvard, Tufts și Dartmouth Medical School.

Volumul Dr William W. Li “Mănâncă și învinge dieta” a apărut la Lifestyle Publishing.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol