16 iunie 2021, 20:11

De ce a murit Elvis? NU drogurile l-au ucis!

A murit la 16 august 1977, la reședința sa din Memphis. Diagnosticul oficial a fost de atac de cord, în timp ce se afla pe toaletă. Cauza? Evident, abuzul de medicamente sau a drogurile. O biografie a sa aruncă însă o altă lumină asupra ultimelor zile din viața Regelui. De ce a murit Elvis?

Noile cercetări asupra morții lui Elvis Presley descoperă că „nu abuzul de droguri sau medicamente l-a ucis, ci probleme de sănătate de la naștere”

La fel ca multe alte vedete rock, Elvis Presley a murit tânăr, la doar 42 de ani, după un atac de cord. De zeci de ani s-a presupus că moartea regelui a fost declanșată de abuzul de medicamente eliberate pe bază de rețetă. Mai mult, însuși doctorul lui, George Nichopoulos, ar fi dezvăluit pe patul de moarte că are conștiința încărcată. Și că medicamentele prescrise de el i-au asus sfârșitul.

De ce a murit Elvis? NU drogurile l-au ucis! Un volum investighează bolile de care suferea

Cu toate acestea, o nouă carte prezintă noi dovezi care susțin că Elvis nu avea cum să moară decât  tânăr, din cauza problemelor sale de sănătate de la naștere.

Express.co.uk a vorbit cu autorul volumului “Elvis: Destinat să moară tânăr”, Sally A Hoedel, fan al cântărețului, absolvent de jurnalism și femeie de afaceri.

Scriitoarea a povestit cum a cercetat cu atenție date științifice și informații care nu au fost publicate până acum de cei care l-au cunoscut pe Rege.

Drept urmare, autorul a descoperit că Nouă din cele 11 sisteme ale organismului său îi erau afectate, iar cinci dintre acestea erau afectate încă de la naştere.

Desigur, Regele a abuzat de medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală, dar Sally susține că la fel au făcut și multe alte vedete rock care sunt încă în viață astăzi. Mai mult, spre deosebire de alții, Elvis nu consuma heroina și era împotriva fumatului excesiv și a consumului de alcool.

Elvis a avut probleme grave de sănătate încă de la naștere, unele moștenite de la părinții săi Vernon și Gladys.

În ceea ce privește dependența de medicamente pe bază de rețetă a lui Elvis, Sally a spus că de multe ori medicamentele și drogurile erau folosite de vedetele rock care au murit tinere pentru a scăpa de realitate. În timp ce, de fapt, Elvis încerca să găsească o modalitate de a ține pasul cu stilul său de viață agitat.

De ce a murit Elvis? „Elvis încerca să găsească o modalitate de a continua să fie Elvis”

„Iată un tip care a încercat întotdeauna să găsească o modalitate de a funcționa în viața sa. Elvis încerca să găsească o modalitate de a continua să fie Elvis”, a spus autoarea.

„ O mulțime de oameni se uită la Elvis și văd o poveste de autodistrugere, însă eu văd o poveste despre o luptă inutilă pentru a supraviețui.”

Sally a clarificat că scopul cărții sale era de a restabili umanitatea lui Elvis și de a risipi ceea ce simte ea că este mitul comun care înconjoară cauza morții sale, susținând că Elvis din 1957 era la fel de bolnav ca Elvis din 1977.

„Am fost întotdeauna un fan al lui Elvis și m-am întrebat de ce moare la fel de asemănător cu Gladys la o vârstă similară? ”

„Am simțit că trebuie să existe o corelație acolo, deoarece nu luau amândoi același medicament. M-am întrebat mereu de ce a avut de tânăr glaucom, boli de inimă, diabet, artrită și diferite lucruri de genul acesta ?

„Când am descoperit că bunicii săi materni erau veri primari, m-am gândit că trebuie să aflu răspunsul la întrebare pe care și-o pun toți fanii Elvis. Am simțit obligația să investighez această poveste cât mai complet, iar această nevoie a crescut cu cât am intrat mai adânc în subiect.”


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.