7 august 2020, 13:10

Dr. Ionuț Leahu, despre sănătatea orală a românilor la Serviciul de Noapte

În cabinetele stomatologice ale Clinicilor Dr. Ionuț Leahu pacienții se bucură de cele mai inovatoare tratamente de estetică dentară –  de la implanturi dentare, la coroane si fațete dentare, la aparate dentare și albirea profesională a dinților.

La numai 33 de ani, Ionuț Leahu nu este doar un specialist in implanturi dentare de renume, ci deţine 5 clinici stomatologice în Bucureşti unde oferă servicii integrate de stomatologie de cea mai înaltă calitate.

Dr. Ionuţ Leahu, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. A urmat unul dintre cele mai bune programe de master în implantologia dentară – Master Course of Implant Dentistry – în Nurenberg, Germania.

În toate cele 5 clinici stomatologice, aparatura de ultimă generație este cea care îl ajută pe dr. Ionuț Leahu și pe echipa lui să obțină cele mai bune rezultate pentru sănătatea dentară a clienților. În plus, orice pacient dispune de un plan de tratament stomatologic personalizat, în funcție de nevoile sale și de bugetul de care dispune.

Mii de pacienți români şi străini calcă pragul clinicii sale stomatologice, iar numărul zâmbetelor aduse de Dr. Ionuţ Leahu este în continuă creştere. Fiind ambasador Bredent fast&fixed, sistem de implanturi dentare germane, Dr. Ionut Leahu este lider de opinie pentru colegii săi medici. Participă în calitatea de speaker la cursuri și congrese medicale pentru a împărtăși și celorlalți din cunoștințele sale.

Pentru că vrea să fie mereu la curent cu ultimele noutăți în stomatologie participă la multiplele cursuri şi specializări în ţară şi în străinătate. Visul său este ca fiecare român să ajungă în clinicile sale stomatologice pentru controale de rutină și nu pentru urgențe stomatologice care să implice chirurgie sau implanturi dentare.

Pe dr. Ionuț Leahu îl puteți asculta joi noapte în cadrul emisiunii Serviciul de Noapte cu Maria Țoghină la Radio România Actualități.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. marina

    22 iunie

    Sincer, MULTUMESC Radio Romania Actualitati pentru acest subiect si pentru acest invitat. In domeniul sanatatii dentare se aduna probleme nerezolvate si cand e prea tarziu cetateanul cauta cai de rezolvare. Ar fi mult mai usor sa previna.
    Dar ca sa previi ai nevoie de informatie credibila la timpul oportun.
    Invitatul dumneavoastra mi-a inspirat incredere.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.