28 ianuarie 2021, 4:06

Expoziție cu mașini clasice românești

Dacă ești fan mașini retro îți recomandăm o expoziție cu mașini clasice românești, care se deschide în acest week-end.

Locul desfășurării este MegaMall, expoziția este permanentă (interval 10.00-22.00) și este deschisă până în data de 22 noiembrie.

Ce vei putea admira? Atât la nivelul 0 cât și la 1 te vei întâlni cu șase modele autentice Dacia  – printre care o Dacia 1100, o Dacia 1300 Break, o Dacia 2000, o Dacie de Miliție. De asemenea, trei mașini de teren ARO (un ARO M461 printre ele),  dar și un Oltcit. Bonus, o motocicletă – evident – Carpați.

Expoziție cu mașini clasice românești. Tur ghidat

Mașinistul (și jurnalistul auto Alin-Alexandru Ionescu, in imagine alături de „Săftica”) organizează tururi ghidate, dacă vrei detalii sau povești savuroase legate de fiecare model în parte.

Tururile vor fi desfășurate în weekendurile 7-8 și 14-15 noiembrie, în intervalul 14.00-20.00, în grupuri de maximum 3 persoane.

Aceasta nu este prima expoziție a celor de la Mega Mall care promovează valorile românești. În 2020 au mai fost câteva expoziții deschise precum „Școala de altădată” sau „Made in RO: publicitate și branduri românești”.

Organizatorul Mega Mall asigură că s-au implementat toate măsurile de siguranță, astfel încât toți vizitatorii să se poată bucura de expoziție și de activități în deplină siguranță.

Accesul în mall este permis doar persoanelor care poartă mască de protecție.

Foto: Mașinistul

Cât costă noile modele Dacia? Cu cât s-au scumpit?

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.