2 decembrie 2020, 18:16

Facebook Dating se lansează în România

Facebook Dating se lansează în Europa și implicit în România după o întârziere îndelungată.

Serviciul a fost inițial planificat să fie lansat în ziua de Valentine’s Day, însă a fost amânat din cauza pandemiei dar și din cauza altor probleme ca GDPR pe care Facebook le-a avut cu Uniunea Europeană.

Serviciul de întâlniri oferă aceleași caracteristici în Europa ca și în SUA, folosind profilul existent pe care l-ați creat pe Facebook pentru a găsi potențiale “potriviri”. Facebook adaptează aceste potriviri cu preferințele dvs, scrie The Verge.

Facebook Dating este competitor pentru Tinder și alte aplicații de întâlniri, precum  Hinge, Bumble and Happn.

Ce știe să facă Facebook Dating?

Serviciul apare doar ca o filă în aplicația mobilă Facebook.

Utilizatorii Facebook interesaţi de acest serviciu trebuie mai întâi să-şi configureze propriul profil de Facebook Dating.

După crearea profilului, aceştia pot publica aici postări şi story-uri, pot participa la evenimente şi lua legătura cu alţi utilizatori. Ca o măsură de securitate, comunicarea directă se face doar în scris.

Cea mai interesantă componentă a serviciului este Secret Crush. Secret Crush funcționează ca o listă privată în care pot fi adăugate până la 9 persoane de care ești interesat. Dacă una din cele 9 persoane îl adaugă la rândul ei pe utilizator în  lista lui/ei  “Secret Crush”, este creată automat o conexiune.

Până acum Facebook pretinde că a generat nu mai puțin de 1,5 miliarde de astfel de “potriviri” în cele 20 de țări în care a fost lansat.

Facebook Dating este acum oferit în peste 50 de țări, inclusiv Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă. De asemenea în Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Croația, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg , Letonia, Malta. Dar și în Olanda, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Spania, Elveția și Regatul Unit.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.