2 decembrie 2020, 17:14

FAST AND FURIOUS ajunge la final!

Ultimul tur de pistă, în curând, pentru Vin Diesel & Co. FAST AND FURIOUS ajunge la final, în curând, spun producătorii.

Franciza „Fast and Furious”  se va încheia odată cu al 11-lea film, informează Variety. Ultimele două lungmetraje din serie urmând să fie regizate de Justin Lin, cel care  afăcut episoadele 3, 4, 5 și 6, dar și Star Trek Beyond.

FAST AND FURIOUS ajunge la final. Totuși, o veste bună pentru fani este că franciza nu o să dispară. Universal pregătește de ceva vreme câteva producții spin-off, centrate pe alte personaje, scrie Variety.

Până atunci, problema numărul unu este ce vor face cu ultima lansare. Episodul nouă trebuia să iasă în mai 2020, dar a fost mutat cu un an mai târziu, în aprilie 2021.

The Fast and the Furious (sau Fast & Furious) este o serie de filme de acțiune unde la bază sunt cursele ilegale, spargerile și jafurile. Produs de Universal Studios, seria începe în 2001 cu filmul The Fast and the Furious. Seria a avut încasări de $2,380,084,668 până în 22 octombrie 2013, și a devenit cea mai vândută franciză a studioului Universal Studios.

Foto Universal St

Filmele pe care le așteptai la cinema, dar n-au mai venit

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.