13 aprilie 2021, 8:09

Femeie cu Sindromul Down, campioană olimpică și fotomodel

Chelsea Werner a reușit să spargă mai multe bariere pentru persoanele cu dizabilități și să le inspire. Ea s-a născut cu Sindromul Down și nu a învățat să meargă până aproape de vârsta de 2 ani, dar a avut încă de mică apetit pentru sport.

La vârsta de opt ani, Chelsea a început să participe la diverse competiții: fotbal, înot și gimnastică. Părinții au încurajat-o prin înscrierea ei la antrenamentele de gimnastică Special Olympics. Antrenorul a pregătit-o să concureze la Campionatele Naționale Speciale de Gimnastică din 2012, iar Chelsea a ieșit pe primul loc. De atunci, ea a câștigat trei campionate naționale.

A fost apoi recrutată de agenția de modelling We Speak din New York, în 2016 și i s-a oferit un contract. Prima slujbă a fost pentru marca de îmbrăcăminte H&M și fotografiile au fost făcute în Havana, Cuba. De atunci, Chelsea a călătorit mult și a făcut destul de multe campanii pentru Aerie, Tommy Hilfiger, Summersault Swimwear, Target și multe altele. Chelsea a apărut chiar și pe coperta revistei Teen Vogue și a defilat la Săptămâna Modei din New York.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chelsea Werner (@showtimewerner)

Chelsea susține că industria modei este dificilă pentru toate modelele. Cu toate acestea, în ciuda numeroaselor provocări din propria ei viață, ea se descrie ca o persoană foarte pozitivă, care nu renunță niciodată. Fata își expune viața și promovează incluzivitatea pe pagina sa de Instagram, unde a adunat peste 181.000 de urmăritori și mii de aprecieri.

Foto: Showtimewerner, Instagram


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.