23 ianuarie 2021, 3:31

”Frățioarele” Ana și Monica Odagiu, un antidot la depresia socială, în plină pandemie

Zece ani diferență între ele, dar zău dacă se simt. Formează echipa perfectă. Împătimiții rețelelor de socializare, cei pentru care Tik Tok sau Instagram nu mai au niciun secret, le cunosc deja, căci ei sunt cei care le și dau like și le cresc cota de piață.

Le-ați văzut pe surorile Odagiu? Ana și Monica, da. ”Frățioarele”, cum le place să își spună. Au sute de mii de fani pe rețelele de socializare, unde, de când cu nenorocita de pandemie, care ne-a dat viețile peste cap, ele s-au reinventat.

Aici aveți un exemplu, ”de sezon”, cum ar veni. Dincolo de maimuțăreala și debitul verbal în exces, momentele lor de pe rețelele de socializare transmit mesaje. Pe mai multe paliere.

Dacă nu le-ați descoperit până acum, nici măcar pe scenă, căci ambele sunt actrițe, e cazul să recuperați. Puteți începe chiar de duminică, de la 10:30, când la Digi 24 sunt invitatele lui Lucian Mîndruță la emisiunea ”Edițai de dimineață”, realizată în parteneriat cu site-ul editiadedimineata.ro.

Le face față cu brio, deși sunt copleșitoare, cu forța lor, cu debitul lor verbal, cu energia care le dezarmează orice concurență, deși le-a descoperit de curând. Lucian și-a propus să înțeleagă fenomenul Odagiu, și, alături de Ana și Monica, face, la rândul său, show.

Ana și Monica au succes la public, sunt lipicioase la propriu și la figurat, și nu doar pentru că au fost înzestrate cu frumusețe. Au mult talent, și nu calat într-o anumită zonă. Sunt actrițe și cântărețe, iar când vrei să le compari, e imposibil. Parcă, parcă, una ar avea voce mai bună, mai aparte. Dar imediat vine cealaltă, care parcă, parcă, e mai actriță înnăscută. Și nu, imediat te răzgândești, că este imposibil să le compari. Nici nu are rost.

Se înțeleg bine în viața de zi cu zi, fac echipă bună și pentru public. De mici s-au dedicat muzicii, apoi teatrului.

Monica Odagiu este una dintre cele mai inconfundabile voci din industria muzicală românească. A început să cânte încă de la vârsta de cinci ani, chitara fiind instrumentul preferat. La cinci ani a câștigat chiar un concurs în Franța. Dincolo de muzică, este și actriță, absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.Caragiale. A jucat pe mai multe scene bucureștene (Teatrul Mic, Teatrul Dramaturgilor și Teatrul Metropolis), dar și în diverse spectacole în țară. S-a făcut remarcată în cadrul producției televizate „Pariu cu Viața“, apoi la „Vocea României“, dar și prin clipurile muzicale. Vă recomandăm unul, de ascultat cu ochii închiși sau cu ochii pe videoclip, căci va fi la fel de plăcut.

Au moștenit talentul de la tatăl lor, care a făcut muzică de film, în Germania. Ana s-a apucat de pian, dar s-a lăsat, în schimb Monica a urmat cursuri intensive la acest instrument.

Creează tot felul de clipuri amuzante, pe care mai apoi le postează pe conturile lor de socializare. Au chiar şi un salut specific, care le-a consacrat. Zeci de mii de urmăritori au strâns doar pe Instagram. Au filmulețe cu vizualizări de câte 2,5 miloane de curioși, cum este ”Pune masca!”. Așa încep să vină și bani.

Totul a început într-o zi, când Ana a făcut un text după o manea, și a văzut că are succes. Apoi au urmat texte gândite să lase în urmă un mesaj, să nu fie o simplă ”maimuțăreală”, cum s-ar putea crede la prima vedere.

Simt, oare, că tot ceea ce fac ele acum funcționează ca un antidot la depresia socială? Răspunsul la întrebare îl veți afla urmărind emisiunea la Digi 24, dar și aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.