18 iunie 2022, 15:58

Fructe și legume gratuite într-o piață din Cluj. Cine le poate lua

În Cluj-Napoca, în Piaţa Hermes, oamenii care o duc greu din cauza pandemiei și nu își permit să cumpere alimente pot găsi fructe si legume oferite gratis de comercianți.

Doi comercianţi oferă ajutor persoanelor cu venit redus, în această perioadă. Cartofi, ceapă, ardei, dar şi banane sau caise – sunt doar câteva dintre bunătăţile pe care oamenii le pot lua de pe tarabe fără să plătească, arată stirileprotv.ro.

Pe tarabe sunt așezate fructe și legume mai puțin arătoase, rămase nevândute, dar le pot lua și consuma cu încredere.

De ofertă profită în special pensionarii din cartier, pentru care fructele şi legumele dăruite de vânzători sunt de mare ajutor.

Când e ceva ce nu se mai poate vinde propriu-zis pe stand, le punem acolo şi chiar au succes, deci oamenii chiar îşi iau de acolo. La ora 9 dimineaţa nu mai este nimic. Până la urmă de ce nu? Dar din dar se face. Fiind concurența foarte mare aici în piaţă, cu foarte mulţi comercianţi care vând fructe şi legume, îi destul de greu să vinzi produsele care sunt trecute, adică care nu-s aspectoase şi până la urmă decât să le arunci, na, sunt oameni care se bucură.”, a declarat un comerciant.

Pe tarabă se vor găsi produse toată vara, susțin vanzătorii.

În fiecare dimineaţă sortăm, punem pe masă şi oamenii vin şi ei deja ştiu la ce oră să vină şi îşi iau ce le trebuie. Oamenii sunt mulţumiţi, că tot vin, vin, dar sunt unii mai nesimţiţi şi îşi iau tot de pe masă. Fel şi fel de oameni.”, a spus un alt vânzător.

sursa foto: antena3.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol