Cercetătorii români au creat un produs natural care poate prelungi și cu câteva luni durata de viață a fructelor și legumelor. Lichidul obținut din resturi...
Pentru 47% dintre românii din mediul urban originea sau țara producătoare este relevantă în alegerea produselor pe care le achiziționează. Pentru persoanele peste 45 de ani aceasta...
Deşi legumele sunt benefice pentru starea de sănătate, consumul lor în cantităţi mari, dacă nu este însoţit şi de alţi factori, nu este suficient pentru...
În Cluj-Napoca, în Piaţa Hermes, oamenii care o duc greu din cauza pandemiei și nu își permit să cumpere alimente pot găsi fructe si legume...
Un medic specialist în diabet şi nutriţie afirmă că sparanghelul este foarte bogat în nutrienţi, vitamine, minerale şi antioxidanţi. Încă din cele mai vechi timpuri,...
Un studiu privind obiceiurile alimentare a fost realizat de către oamenii de ştiinţă norvegieni. Acesta demonstrează că femeile europene mănâncă mai multe fructe decât bărbaţii,...
Din păcate, nu este pentru prima oară când studiile ajung la o asemenea concluzie. Subiectul revine în mod regulat pe blogurile de sănătate și în...
Unii spun că dieta vegetariană este un stil de viață menită să readucă omul înapoi în armonie cu tot ce îl înconjoară: mediu, viețuitoare, societate....
Pentru a vedea care este situația exactă a oamenilor din piețe, Edițiadedimineață.ro a contactat Asociația Administratorilor de Piețe din România, însă nu am primit un răspuns oficial. Reprezentanții...
Primul aliment la care te gândești când spui grătar este carnea, dar ce-ai spune dacă ai afla că legumele sau carnea nu sunt singurele produse...