19 ianuarie 2021, 19:59

Hello Budapest! Barcelona joacă la București cu Ferencvaros Budapesta

Confuzia Budapest-Bucharest nu se mai termină. Astăzi vă prezentăm cel mai recent episod, evident nu și cel de pe urmă.

Formația FC Barcelona va juca pe 2 decembrie un meci contra celor de la Ferencvaros Budapesta. Până aici totul ok. Ofițerul de presă catalan a ținut însă să marcheze evenimentul printr-o postare pe Facebook. ”Ne pregătim să zburăm la București”, a scris el.

Imediat suporterii maghiari s-au sesizat. După un moment de stupefacție și unul, probabil, când tensiunea s-a făcut 17/13, pagina de Facebook a celor de la Barcelona s-a umplut de remarci care mai de care mai trăsnite.

”Sperăm să batem pe Real Madrid”, a comentat cineva.

”Sper să mergeți cu adevărat la București și noi să luăm cele 3 puncte pentru că ați ratat meciul! Apropo, care este diferența între catalani și spanioli? Pentru mine pare că e același lucru”, a spus altul.

“Sper ca Ferencvaros să câștige cu Real Madrid miercuri în Liga Campionilor” a urmat altă postare.

“Dacă cumpărați bilete de avion pentru București, veți fi foarte surprinși să vedeți că ați aterizat într-o altă țară”, a completat altcineva

Confuzia Budapest-Bucharest. Anul 2012

Confuzia  Bucharest-Budapest datează de mult timp. Au existat ocazii când treaba asta a făcut și victime. Prin mai 2012 la București a avut loc finala Europa Champions League între Atletico Madrid și Atletico Bilbao. Toate bune și frumoase, numai că un grup de suporteri madrileni, care aveau bilete pentru “meciul vieții” au avut parte de “surpriza vieții” când la aterizare au fost primiți cu tradiționalul “Udvözlöm Budapesten!” Aterizaseră la Budapesta…

Citește și

Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.