26 aprilie 2024, 15:42

Invenție românească: sistemul care îți obține profilul psihologic în doar 5 minute

Dumitru Grigore a inventat un sistem special denumit MindMi prin intermediul căruia poate fi stabilit profilul psihologic, fiziologic, emoţional afectiv şi cognitiv. Cu această invenţie, Dumitru a fost ales drept câştigătorul primei ediţii a concursului naţional de inovare pentru securitatea naţională PatriotFest, în 2017, conform adevarul.ro.

Specialist în cibernetica sistemelor vii, Grigore  este membru al Comisiei de Cibernetică a Academiei Române şi deţine trei brevete de invenţie pentru MindMi. Primul l-a obţinut în 2008, al doilea în 2013, iar pe ultimul în 2016.

După ce a obţinut primele brevete de inventator, în 2008 şi 2013, Grigore a fost contactat în 2014 de omul de afaceri clujean Alexandru Galoş, iar de atunci cei doi au format o echipă. Aşa a luat fiinţă Psyhometric Systems SA, înfiinţată cu o destinaţie clară, în domeniile de cercetare şi dezvoltare a sistemelor speciale inteligente din domeniul pshiologic.

Dumitru Grigore (în primul rând, în costum de culoare închisă) şi Alexandru Galoş (în stânga lui, în costum de culoare deschisă) – Sursa adevarul.ro

Iată cum funcționează!

La teste participă doar cel evaluat şi evaluatorul, iar informaţiile sunt transmise într-un cont special. Persoana examinată îşi poziţionează timp de 5 minute ambele mâini pe scannerul MindSpring, parte a sistemului MindMi, care este asemănător unei tablete. Datele colectate prin intermediul scannerului sunt transmise şi stocate imediat în baza de date a aplicaţiei web MindDeck. Procesul este complet obiectiv, având în vedere faptul că nici un factor implicat nu poate influenţa rezultatul.

Sursa www.mindmisystem.com

Cu ajutorul aplicaţiei web MindDec şi pe baza indicatorilor psihologici vizaţi de utilizator, acesta generează unul dintre tipurile de rapoarte psihologice pe care sistemul MindMi le poate oferi. Apoi, pornind de la tipul de raport psihologic ales, utilizatorul îi explică persoanei examinate detalii din raport şi informaţii relevante pentru acesta.  Toate datele sunt salvate, securizate şi arhivate oferind posibilitatea unei utilizări viitoare. Datele salvate sunt disponibile 24/7 cu ajutorul aplicaţiei web MindDeck.

La final pot fi realizate rapoarte psihologice complexe, aşa cum ar fi cel de personalitate, cel al potenţialului aptitudinal, cel al compatibilităţii de grup, dar şi raportul celor 62 de indicatori psihologici şi cel al potenţialului inteligenţei emoţionale, al potenţialului inteligenţei cognitive sau al compatibilităţii interpersonale.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol