23 iunie 2024, 20:12

Judas Priest a amânat turneul european cu un an. Rețineți data pentru concertul de la București

Da, lucrurile nu merg prea grozav pe bătrânul continent și, iată, încă o trupă care își amână turneul. Judas Priest a amânat turneul lor european după ce același lucru fusese anunțat și de Aerosmith.

Turneul european aniversar al formaţiei britanice de heavy metal Judas Priest, care urma să înceapă la sfârşitul lunii mai, a fost amânat din nou din cauza ”problemelor actuale de vaccinare COVID-19 din Europa”, conform unui anunţ publicat de trupă pe Twitter.

”Din păcate, din cauza problemelor actuale de vaccinare COVID-19 din Europa nu s-a adus la cunoştinţă că evenimentele noastre din 2021 nu vor putea avea loc aşa cum era planificat – toate datele au fost reprogramate pentru 2022”, se arată în anunţul formaţiei britanice.

Totuși, o derogare de la regulă.

Formaţia va concerta totuşi în cadrul festivalului Bloodstock Open Air (Marea Britanie) din acest an unde este cap de afiş în cea de-a treia zi a evenimentului.

Judas Priest a amânat turneul european cu un an. Ne vedem la Moscova!

Turneul reprogramat se va desfăşura în perioada 27 mai 2022 (Moscova, Rusia) – 31 iulie 2022 (Oberhausen, Germania). Datele turneului european pot fi găsite AICI.

Potrivit datelor publicate de trupă, turneul din 2022 include şi un concert la Bucureşti, la 18 iulie, la Arenele Romane.

Citește și:

Turneu amânat pentru Aerosmith

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol