28 iulie 2021, 7:16

Loredana amână Agurida 20. Concertul, reprogramat pentru 2021

Concertul Agurida 20 / XX, pe care Loredana ar fi trebuit să-l susțină la Sala Palatului pe 19 noiembrie, se amână. Pentru anul următor.

Era ultimul concert din luna noiembrie de la Sala Palatului care nu fusese reprogramat. Deși se știa de ceva vreme de acest lucru.

Noua dată a concertului nu a fost încă stabilită, artista detaliind că restabilirea show-ului se va realiza în funcție de disponibilitatea sălii.

Biletele achiziţionate pentru concertul de pe 19 noiembrie rămân valabile pentru următoarea dată.

Loredana amână Agurida 20. „Voi reveni cu surprize”

„Dragii mei, pentru că situaţia este cea care este, în mod evident nu ne putem vedea mâine. Pentru noi toţi, sunt momente grele în care cel mai important este să fim sănătoşi şi în siguranţă”, a spus artista.

„Cât de curând voi reveni cu noi surprize. Însă, din păcate, la Sala Palatului ne vom putea reîntâlni abia anul viitor. La o dată pe care o aştept şi eu de la direcţiunea sălii şi pe care v-o voi comunica imediat ce o primesc. Îmi doresc să fiţi sănătoşi cu toţii. Să vă bucuraţi de linişte alături de familie. Și să ne vedem cu toţii, cu bine, cât de curând” – a scris Loredana pe Facebook.

Pentru a vă face o idee despre ce înseamnă un astfel de concert, cu decoruri și scenografie fastuoase, iată aici înregistrarea celui din 2014.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.