18 mai 2021, 20:59

#NoiFacemUnSpital. Metallica oferă gratuit drepturile piesei ”The Unforgiven” VIDEO

Trupa Metallica a oferit drepturile piesei ”The Unforgiven” pentru campania de strângere de fonduri #NoiFacemUnSpital.

Prin această campanie, pe care vă îndemnăm să o susțineți , se strâng în continuare fonduri  pentru reconstrucția Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Marie S. Curie.

Noua campanie de strângere de fonduri a demarat recent, iar spotul de promovare al acesteia este ilustrat sonor cu piesa celebrei trupe.  Metallica a oferit pro bono drepturile pentru folosirea piesei în spotul de campanie, iar rezultatul îl puteți vedea și auzi mai jos.

Nu este pentru prima dată când Metallica se implică în acest proiect. În luna august a anului trecut, cu prilejul concertului din România, Metallica a făcut o donație importantă de 250.000 de euro Asociației Dăruiește Viața, informează StirileTransilvaniei.

Dacă doriți să susțineți și voi campania #NoiFacemUnSpital, puteți dona astfel:

  1. Online cu cardul sau PayPal, pe www.daruiesteviata.ro, in nume propriu sau in memoria cuiva drag pe www.daruiesteviata.ro/in-memoriam
  2. Prin SMS la 8864 cu mesajul ‘SPITAL’ pentru o donatie lunara de 4 euro
  3. In propria campanie de fundraising pe www.daruiesteviata.ro/campanii sau achizitionand un cadou de pe Raftul de Fericire (www.daruiesteviata.ro/cadouri)
  4. Prin transfer bancar, in conturile Asociatiei, deschise la ING Bank, RON: RO08 INGB 0000 9999 0317 5286 si EURO: RO68 INGB 0000 9999 0471 5148

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.