12 august 2020, 18:04

Mergi la Oktoberfest? Vezi ce măsură dură a fost luată la celebrul festival

Oktoberfest (“Sărbătoarea lui octombrie”) este una dintre cele mai mari serbări populare din întreaga lume, fiind un festival caracterizat de multă veselie şi bună voie. Aici se consumă 30% din producţia anuală de bere din Munchen.

La Munchen în acest an a fost luată o măsură dură pentru participanți.

Organizatorii au hotărât să interzică folosirea trotinetelor electrice. După ce până acum restricţiile îi priveau doar pe şoferi, iată că acum sunt și pentru cei care conduc trotinetele. Managerii se tem că utilizatorii lor ar putea consuma băuturi alcoolice şi ar putea conduce după ce vor participa la festival.

În plus, de la ora 17:00, în fiecare zi a festivalului, petrecăreţii nu vor putea închiria trotinete electrice într-o zonă mai extinsă şi vor exista şi restricţii cu privire la locul unde pot fi parcate.

”Mulţi văd trotinetele electrice ca pe o jucărie şi din păcate mulţi le conduc băuţi. Cei care fac acest lucru se pun în pericol şi îi pun şi pe alţii în pericol. Ei riscă să-şi piardă permisul de conducere”– spun poliţiştii germani.

Aşa că limita de alcool în sânge impusă pentru şoferi e valabilă şi pentru cei care conduc trotinetele electrice, relatează europafm.ro.

sursa foto: wsbtv.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.