1 martie 2024, 17:53

Nu e panică, man. E panică MAXIMĂ. Cum încearcă un tanc rusesc să fugă, pierde vreo patru soldați și intră în plop (VIDEO)

Desigur, războiul nu e amuzant, dar ucrainienii încearcă din răsputeri să facă glume pe baza invadatorilor. Și să recunoaștem, au  și cu ce, au și de cine.

Clipul de mai jos a fost editat și i s-a aplicat o muzică veselă, deși panica în/pe tancul care fugea de la locul conflictului trebuia să fie maximă.

Un clip apărut pe rețelele de socializare prezintă un tanc rusesc care, potrivit autorului postării, încearcă să scape de forțele ucrainene în Harkov.

În imaginile postate pe Twitter  se vede cum tancul merge atât de repede încât pierde, pe rând, patru soldați cocoțați pe blindat. Ce-i drept, nu știm dacă aceștia au căzut sau s-au aruncat de pe tanc în anticiparea sosirii vreunui proiectil de Javelin.

Tancul își continuă cursa nebunească, dar nu reușește să ia curba cum trebuie din cauza vitezei și intră direct într-o frumusețe de plop (foarte înalt) care cade – unde altundeva decât peste tanc…


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol