CITIRE

Orașul doljean decorat de Crăciun cu beculețe în f...

Orașul doljean decorat de Crăciun cu beculețe în formă de lenjerie intimă

Decorațiunile de Crăciun din Filiași au reușit să surprindă toți locuitorii orașului și nu numai. Mai exact, pe strada principală a orașului, muncitorii primăriei au montat ghirlande sub formă de lenjerie intimă. Localnicii spun că decorațiunile sunt de prost gust și neinspirate.

Autoritățile au declarat că nu înțeleg de ce sunt criticate decorațiunile pentru că seamănă perfect cu un cocor, un fluture: „Aceste decoraţiuni semnifică un cocor, o pasăre, un fluture, însă dacă vrei să priveşti într-un mod băşcălios seamănă cu lenjeria intimă întâlnită atâta la dame, dar şi la bărbaţi“, a spus Gheorghe Costeluş, primarul oraşului Filiaşi.

Ornamentele de Crăciun au costat 60.000 lei. „Până acum nu am mai văzut aşa ceva. Să pui ornamente care seamănă cu lenjerie intimă nu este normal. Băieţelul meu de 7 ani m-a întrebat de ce au pus chiloţii în centrul oraşului“, a spus o localnică.

Autoritațile au ținut cont de plângerile oamenilor și în câteva ore ciudatele ornamente au fost montate într-o altă formă, mai festivă.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.