24 octombrie 2021, 0:46

Oscarurile se vor desfășura după modelul Eurovision

Situația pandemică a determinat organizatorii Premiilor Oscar  să se gândească la o variantă pentru a reduce mobilitatea. A apărut o soluție care seamănă foarte mult cu organizarea Eurovisionului – hub-uri satelit în câteva țări, de unde se vor putea face transmisiuni alternative.

Academia a anunțat inițial că participarea la gală prin intermediul Zoom este exclusă. Apoi a venit cu o idee – nominalizații britanici ar putea participa la o gală organizată la Londra.

Producătorii ceremoniei au declarat că vor înfiinţa ”hub-uri” în Londra şi Paris pentru a facilita accesul vedetelor din Europa.

Actorii Anthony Hopkins, Gary Oldman, Olivia Colman, Daniel Kaluuya, Riz Ahmed şi Carey Mulligan se numără printre nominalizaţii la Oscaruri din Marea Britanie. De asemenea, Emerald Fennell este nominalizată la categoria ”cel mai bun regizor”, iar Celeste concurează la premiul pentru ”cel mai bun cântec original”, scrie The Guardian.

Academia nu a anunţat încă locaţia hub-ului din Londra.

Și la Los Angeles ceremonia va fi marcată de restricţii, după cum s-a anunţat anterior, participarea pe covorul roşu şi prezenţa reprezentanţilor media fiind restrânse în contextul pandemiei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.