28 ianuarie 2021, 4:47

Palatul Elisabeta. Expoziția regală se suspendă

Din cauza situaţiei create de răspândirea Covid-19, Asociaţia Casa Majestăţii Sale a decis închiderea temporară a Expoziţiei regale de la Palatul Elisabeta.

Expoziția regală se suspendă. Ultima zi în care aceasta va putea fi vizitată este duminică, ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil.

Vizitatorii pot veni la palat, aşadar, în zilele de sâmbătă şi duminică, în intervalele orare 10.00 – 13.00 şi 14.00 -17.00.

Sezonul de toamnă este dedicat Regelui Mihai I şi a cuprins ziua de naştere a suveranului (25 octombrie) şi ziua sa onomastică (8 noiembrie).

Expoziţia are, în acest sezon, elemente de noutate. Totodată, vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare din Şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 Bucureşti  (prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului).

Accesul se va face pe baza biletelor de intrare. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenţi şi pensionari 20 de lei; pentru adulţi 40 de lei. Biletele pot fi plătite cu card bancar.

Expoziția a fost inaugurată pe 7 iulie 2020.

Foto: Romaniaregala.ro/ Angels Photography

Târgul Moșii de Arhangheli, peste week-end la MȚR


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.