17 iunie 2021, 12:00

Producția „Misiune imposibilă 7”, pusă pe hold de coronavirus

Da, s-a ajuns la 7, nici nouă nu ne vine să credem. Misiunea este însă din ce în ce mai imposibilă, acum că și-a băgat codița și coronavirusul.

Filmările la “Misiune imposibilă 7”, care aveau loc în Marea Britanie au fost oprite cel puțin până la 14 iunie, a confirmat un purtător de cuvânt al Skydance și Paramouth.

„Am oprit temporar producţia la „Mission: Impossible 7″ până la 14 iunie, din cauza rezultatului pozitiv la un test coronavirus de rutină”, a transmis acesta.

„Urmăm toate protocoalele de siguranţă şi vom continua să monitorizăm situaţia”, scrie Variety.

La fel ca majoritatea producţiilor de la Hollywood, „Misiune: Imposibilă” s-a confruntat cu un drum complicat către marele ecran, afectat pentru prima dată de închiderea industriei în februarie 2020 (cu câteva zile înainte de filmările planificate la Veneţia) şi cu o serie de opriri şi reluări de când a început pandemia.

Producţia a fost întârziată o săptămână în octombrie, atunci când 12 persoane au fost testate pozitiv la Covid-19 în Italia. În decembrie, o înregistrare audio l-a avut în prim plan pe Tom Cruise care îşi mustra echipa pentru că a încălcat protocolul sanitar.

Realizat de Christopher McQuarrie (cunoscut în special ca scenarist pentru “Usual suspects”, “Edge of Tomorrow” dar și alte 4 producții din franciza “Misiune imposibilă”), filmul ar urma să fie lansat în mai 2022 în Marea Britanie.

Pentru fanii genului, și o veste bună. Partea a opta a francizei va fi filmată mai târziu anul acesta şi va fi lansată pe 2 noiembrie 2022.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.