19 octombrie 2021, 4:37

Ronaldo nu se lasă. I-a pus pe cei de la Mancester United la cură: au renunțat la desert

Cristiano Ronaldo este arhicunoscut pentru stilul său de viață sănătos. Ultimul său gest a făcut înconjurul lumii când, la o conferință de presă premergătoare Euro 2020, portughezul a îndepărtat două sticle de Coca-Cola de pe masă.

“Beți apă!” a fost atunci mesajul său.

Dar asta nu e totul.

Transferat la Manchester United în această vară, lusitanul și-a făcut toată echipa să refuze desertul la o masă.

Portarul Lee Grant, jucător la Manchester United, a dezvăluit recent că după venirea pe Old Trafford a lui Cristiano Ronaldo, la o cină organizată într-o vineri, niciun membru al echipei nu a mâncat desert.

Coechipierii l-au văzut pe Cristiano Ronaldo și dieta sa fără cusur și au decis să refuze și ei desertul într-o zi de vineri, când în mod special fotbaliștilor li se permit dulciuri.

„Când terminăm cina vineri, ni se mai aduc deserturi drept recompensă după o lungă săptămână de antrenamente. Avem, de obicei, plăcintă cu mere, budincă și tartă cu ciocolată și puțină frișcă. Vă spun, nimeni nu s-a atins de ele. Ronaldo avea în farfurii quinoa, avocado și ouă fierte. Nimeni nu a îndrăznit să ia vreunul dintre deserturi”, a dezvăluit Lee Grant.

Influența lui Cristiano

Povestea merge mai departe. Dailymail povestește cu lux de amănunte o declarație a fotbalistului Troy Deeney. Acesta joacă  pentru Birmingham, însă în trecut a fost coechipier cu portughezul. Ei bine, Deeney susține că dacă l-ar fi văzut pe Ronaldo mâncând cel mai stupid fel de mâncare înainte de meci, i-ar fi urmat exemplul. Acest aspect scoate în evidență ce impact are un jucător precum Cristiano pentru restul fotbaliștilor.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.