25 septembrie 2021, 6:38

Royal Falcon One, nava spațială pe apă marca Porsche. Cum a fost gândit yachtul? FOTO

Un superyacht fabricat de Porsche a ajuns pe piață.

Yachtul luxos are un design deosebit, aceasta fiind și intenția atunci când firma din Singapore, Royal Falcon Fleet, s-a apropiat de Studio F.A. Porsche – o filială a iconicului producător de mașini sport – pentru a ajuta la realizarea „unei nave spațiale pe apă”, potrivit mansionglobal.com.

Royal Falcon One

Iahtul, cunoscut sub numele de Royal Falcon One, a fost listat oficial la începutul acestei luni, cu un preț la cerere, potrivit brokerilor, Camper & Nicholsons.

Sursă foto: www.mansionglobal.com

Designul inedit al yachtului este, de asemenea, funcțional, permițând suitelor o poziție mai luxoasă la puntea principală sau deasupra acesteia, mai degrabă decât dedesubt, așa cum sunt aranjate de multe ori iahturile standard. Royal Falcon găzduiește trei cabine de oaspeți pe puntea principală, în timp ce suita principală și așa-numita „suită VIP” oferă o vedere deosebită asupra apei.

Construit în Suedia, superyachtul eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, are o viteză de 15 noduri și poate atinge aproximativ 35 de noduri, potrivit agenților de listare.

Sursă foto: www.mansionglobal.com

Facilități de lux

În interior, Studio F.A. Porsche a îmbinat interioare fastuoase cu un stil modern, inclusiv canapele din piele, având o paletă de culori curată de alb, gri și negru și uși glisante din sticlă. Designerii au folosit linii fine și margini curbate, recunoscute în automobilele emblematice Porsche. Royal Falcon One găzduiește, de asemenea, o serie de facilități de lux, inclusiv o punte superioară cu un jacuzzi, un salon principal cu bar iluminat din spate și punte de observare panoramică, precum și o punte privată în aer liber de pe suita principală.

Sursă foto: charterworld.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.