9 mai 2021, 22:29

Zboară puiule, zboară! Rute noi la Blue Air + promoție de Ziua Femeii

Piața zborurilor internaționale este dată peste cap, însă mai sunt și visători care încă se mai gândesc  unde vor zbura la vară. Pentru ei, dar și pentru cei care stau în case mărunțind din dinți în speranța unor zile mai bune, Blue Air introduce 15 noi rute și anunță programul de vară!

Blue Air va introduce 15 rute noi în orarul de vară 2021 care vor conecta Clujul cu destinaţii-cheie din Europa.

Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanţa, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma şi Stuttgart.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preţurile pornesc de la 15,99 euro/segment, taxe şi o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Blue Air desfăşoară campania Clujul Zboară cu Blue Air, oferind un discount de 10% pentru toate zborurile către şi dinspre Cluj Napoca, către toate noile destinaţii incluse în Orarul de Vară.

Pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii, campania include astăzi activări în mai multe locaţii surpriză din Cluj Napoca, unde toate doamnele şi domnişoarele care se vor întâlni cu echipajele de mesageri ai primăverii în uniformele albastre ale Blue Air vor primi un cadou surpriză, împreună cu promocodul care oferă un discount de 10% pentru toate rezervările efectuate pe websiteul companiei.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.