22 mai 2024, 8:06

S-au ținut de cuvânt. Harry şi Meghan au rambursat banii folosiţi pentru renovarea reşedinţei lor de pe domeniul Windsor

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, Meghan, au rambursat 2,4 milioane de lire sterline (3,16 milioane de dolari), bani publici folosiţi pentru renovarea reşedinţei lor de pe domeniul Castelului Windsor după ce au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, relatează Reuters.

Frogmore Cottage a devenit anul trecut reşedinţa oficială a cuplului, însă după ce Harry și Meghan au anunţat în ianuarie că vor renunţa la calitatea de membri cu roluri active în rândul Casei Regale britanice, cei doi au afirmat că vor rambursa banii cheltuiţi pentru renovarea imobilului.

„O contribuţie a fost făcută către Sovereign Grant (sistemul financiar care subvenţionează monarhia britanică) de către ducele de Sussex”, a anunțat un purtător de cuvânt al cuplului.

„Această contribuţie oferită de prinţul Harry acoperă integral costurile necesare renovării Frogmore Cottage, proprietate a Majestăţii Sale Regina, şi care va rămâne reşedinţa din Marea Britanie a ducelui şi a familiei sale”, a precizat sursa citată.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol