CITIRE

Scriitorul Bogdan Stoica lansează o nouă carte ...

Scriitorul Bogdan Stoica lansează o nouă carte – Jurnal de Ghenă pentru copii

Cei 2 400 de fani de pe facebook ai motanului Ghenă au primit deja vestea: Jurnal de Ghenă pentru copii se lansează sâmbată, 14 aprilie, la Sofisticat International Spring Show. Prima editie, Jurnal de Ghenă pentru adulți, se vinde deja, de două luni, pe edituraunivers.ro, iar feedback-ul venit de la cititori a fost unitar: „este o carte amuzantă la maxim, și copilul a vrut să o citească, când a văzut ca e scrisă de o pisică, dar n-am putut să i-o dau din cauza limbajului folosit”.

Ghena și-a însușit critica și a scris încă o variantă a cărții, din care desenele inadecvate și cuvintele urâte lipsesc, dotată cu o nouă copertă, mai potrivită pentru publicul tânăr.

sursa: edituraunivers.ro

În ambele cărti, cititorii mici și mari vor găsi povestea unui pisoi găsit acolo unde oamenii aruncă de obicei lucruri. Ghenă povestește cu candoare despre tot felul de lucruri pe care le face, din primele luni de viață până la momentul când a ajuns la ghenă și apoi a fost adoptat. Textul prezintă o pisică așa cum avem toți: afectuoasă doar când vrea ea, în fiecare zi la fel de dedicată mâncării, cu nazuri și preferințe, dar mereu suficient de adorabilă cât să fie iubită și rasfățată. Sofisticat International Spring Show va fi singurul loc din offline în care vor putea fi găsite cărțile Jurnal de Ghenă pentru adulți și Jurnal de Ghenă pentru copii, de negasit în nici o librărie din România. Așadar, nu le ratați.

Și Ghenă își va face prima sa apariție publică de la momentul în care a devenit o celebritate pe rețelele sociale. Motanul-scriitor va veni însoțit de animalul lui de companie, Bogdan Stoica, autorul unui manual de fotografie cu telefonul și al seriei de cărți „Tipul din filme nu există”.

sursa: edituraunivers.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.