10 aprilie 2021, 21:25

Se redeschide cinema “Elvire Popesco”. Ce filme poți vedea

Da, a ajuns să fie o știre dacă o sală de 300 de locuri, care va funcționa la o capacitate de 30%, se redeschide într-un oraș de 2,5 milioane de persoane.

Începând de vineri se redeschide cinematograful Elvire Popesco, aflat în incinta Institutului Francez. La eveniment va participa şi Laurence Auer, ambasadoarea Franţei în România, care va adresa un mesaj de bun venit spectatorilor înaintea proiecţiei.

Se redeschide cinema “Elvire Popesco”. Ce filme poți vedea

“Elvire Popesco” ne propune, evident, un film de artă. Este vorba de avanpremiera filmului „La Vérité” în regia lui Hirokazu Kore-Eda, cu Catherine Deneuve, Juliette Binoche şi Ethan Hawke.

„La Vérité” este primul film pe care regizorul Hirokazu Kore-Eda l-a realizat în afara Japoniei, în limba franceză şi a fost nominalizat la Leul de Aur – Festivalul Internaţional de Film de la Veneţia 2019.

Sâmbătă programul va continua cu prezentarea în avanpremieră a filmului „Servans”/”Servitorii” de Ivan Ostrochovsky, în care spectatorii îl vor putea revedea pe actorul român Vlad Ivanov vorbind în limba slovacă. Proiecţia de sâmbătă va fi urmată de o întâlnire cu Vlad Ivanov.

Proiecţiile se vor desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară, în conformitate cu reglementărilor în vigoare. Capacitatea cinematografului va fi redusă la 30% (54 de locuri), iar programul se va încheia la ora 21,00, precizează organizatorii.

Biletele sunt disponibile pe www.elvirepopesco.ro. Prețul unui bilet este de 20 lei, dar după toate aparențele cele 54 de locuri au fost deja cumpărate.

În ciuda relaxării restricțiilor, marile Multiplexuri din București nu au anunțat redeschideri. Alături de  “Elvire Popesco”, în București mai este deschis doar Happy Cinema.

Citește și

De ce NU se vor deschide cinematografele. Un multiplex nu e un prăjitor de pâine pe care să îl bagi în priză

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.