23 aprilie 2024, 23:37

Secretele educației altfel, scoase la iveală de Universitatea Alternativă

Astăzi se sărbătorește ziua educației, iar cel mai bun și modern mod de a sărbători este încercarea unor lucruri noi, iar Universitatea Alternativă ne ajută la acest lucru. Cu toții ne-am dorit măcar o dată în viață să reușim să învățăm într-un mod alternativ. Fie că este vorba despre același cursuri pe care le știm deja, fie că sunt activități extrașcolare, un mod de învățare altfel, sună deja mai atractiv.

Un proiect ce urmează să fie lansat este cel al Universității Alternative, care își propune în primul weekend din octombrie să ne amuze și să ne arate că învățarea este ceva cool și ne întreține mintea sănătoasă.

Pe 7-8 octombrie sunteți invitați la Universitatea Alternativă, festivalul al învățării presărat cu o serie de ateliere și workshop-uri dedicate modurilor personalizate de studiere.

De asemenea, un alt țel pe care și-l propune evenimentul este cel de a descoperi împreună încotro se îndreptă învățarea, cum rămâi conectat la noile trenuri în educație, antreprenoriat, marketing și management.

Universitatea Alternativă este mediul în care găsești resursele și susținerea să descoperi cum înveți tu cel mai bine, să testezi ce ți se potrivește și să îți pui visurile în practică, alături de o comunitate de oameni puși pe treabă. E locul în care îți alegi singur cursurile, înveți practic de la profesioniști, crești continuu și ai parte de un traseu de învățare personalizat nevoilor tale.„, se arată pe site-ul oficială al Universității Alternative.

Pentru mai multe detalii despre programul din cele două zile și pentru modalitățile de înscriere la Universitatea Alternativă accesați pagina de Facebook a evenimentului.

[Sursă imagine: Facebook.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol