28 ianuarie 2023, 6:34

Și Marius Manole a primit factura la curent. “Elefantul” său e chiar mai mare decât al dlui Șora

În curând cred că  vor începe să apară titluri din zona “Speriat că i-a venit factura la curent, un român a făcut atac de cord înainte de a deschide plicul”.

Zilele trecute dl Mihai Șora se plângea pe Facebook că factura sa la curent a ajuns la peste 6.000 de lei. “Este pentru prima dată când mă izbesc de un asemenea elefant.”, comenta el.

Știrea o găsiți mai jos.

Lui Mihai Șora i-a venit factura la electricitate. “Este pentru prima dată când mă izbesc de un asemenea elefant”

Ei bine, se pare că circul  notelor de plată la electricitate abia începe. Și asta, pentru că regularizările pot lovi acolo unde indexul contorului din locuință nu a fost transmis furnizorului de energie.

Actorul Marius Manole a propus astăzi un “elefant” încă și mai mare. Lui i-a venit o notă de plată de 7.518,13 lei, pe o perioadă de facturare de un an și jumătate (ca și când cei de la Enel te-ar “ierta” cu mai mult de o factură până să te bage în beznă).

“Mi a  venit factura de la Enel România.

Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului. 7000 kw .. Mai sa fie! Si nu e glumă”, a comentat Marius Manole.

Fotografia e mai jos.

Ulterior, reprezentanții Enel Energie Muntenia au revenit cu o explicație. Redăm textul remis de furnizor: 

“Enel Energie Muntenia a emis pe numele domnului Marius Manole o factură de regularizare care reflectă consumul real înregistrat în perioada respectivă (28 decembrie 2020 – august 2022). În intervalul ianuarie 2021 – iulie 2022, nu s-au putut efectua citiri de contor, din cauza lipsei de acces la contor. Asigurăm toți clienții că verificăm modul de facturare și îl adaptăm continuu, astfel încât el să reflecte corect modificările legislative numeroase și la intervale scurte de timp în domeniul energiei. De asemenea, îndrumăm clienții să transmită lunar indexul lor de consum de energie și să asigure accesul la contor pentru citire, astfel încât facturarea să reflecte  consumul lor real.”

De altfel, precizarea Enel în cazul filosofului Șora a fost asemănătoare celei emise în cazul actorului Marius Manole. “Enel Energie Muntenia a emis pe numele domnului Mihail Șora o factură de regularizare care reflectă consumul real înregistrat în perioada respectivă (octombrie 2020 – august 2022), când nu s-au putut efectua citiri de contor, din cauza lipsei de acces în locuință (unde este amplasat acesta). Asigurăm toți clienții că verificăm modul de facturare și îl adaptăm continuu, astfel încât el să reflecte corect modificările legislative numeroase și la intervale scurte de timp în domeniul energiei. De asemenea, îndrumăm clienții să transmită lunar indexul lor de consum de energie și să asigure accesul la contor pentru citire, astfel încât facturarea să reflecte consumul lor real”, se menționează în adresa Enel.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol