26 februarie 2021, 23:39

Sir Tom Jones lansează un nou album. Fanii de la The Voice UK sunt șocați (VIDEO)

Are 80, dar lui, cu siguranță, i se poate aplica zicala potrivită doar vinurilor – cu cât e mai bătrân, cu atât mai bun. Și are activitate extrem de intensă. Sir Tom Jones lansează un nou album.

Tom Jones va lansa la data de 23 aprilie, la vârsta de 80 de ani, un nou album de studio intitulat ”Surrounded By Time” în care „reinventează” un set de piese „de importanţă personală”.

Este al 42-lea album al artistului care are activitate continuă. A mai lansat un album acum cinci ani, „Long Lost Suitacase” (2015) și un altul cu trei ani înainte  – „Spirit In the Room” (2012). Și este figura dominantă a actualei ediții The Voice UK 2021.

Printre melodiile prezente pe noul album se numără şi clasicele „One More Cup Of Coffee” (Bob Dylan), „Popstar” (Cat Stevens), sau „I Won’t Lie” (Michael Kiwanuka).

O dovadă că artistul galez este în plină formă, este o înregistrare de acum câteva zile de la The Voice UK 2021, când artistul este rugat de partenerii de juriu să cânte ceva. Și o face, fără pregătire prealabilă, fără fițe.

Doar el și vocea sa de aur.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.