9 mai 2021, 22:48

Softul care simulează pretexte pentru a scăpa de o videoconferinţă: zgomote false de şantier, plânset de copil

Occidentalii, care nu cunosc domnia bormaşinii, precum românii, s-au gândit să creeze un soft care să producă zgomote de fond false, pentru a fi folosite drept pretext pentru a scăpa dintr-o videoconferinţă enervantă.

Un artist şi profesor american a realizat un generator de sunete care să poată perturba o videoconferinţă la Zoom, ca să poţi scăpa elegant de o discuţie enervantă şi obositoare.

Utilizatorii au de ales ce sunete li se par mai potrivite. Zoom Escaper, realizat de Sam Lavigne, americanul cu pricina, este un generator de sunete, care reprezintă tot atâtea scuze pentru a te retrage dintr-o videoconferinţă Zoom.

Cum, din cauza pandemiei, viaţa noastră s-a cam transferat pe Zoom, softul este perfect la vremuri de restrişte. Desigur, pentru cei care locuiesc în ţări în care liniştea locatarilor unui bloc este garantată, nu ca în România, unde, dacă nu auzi măcar o bormaşină, începi să te întrebi dacă ai nimerit într-un azil de bătrâni.

Funcţionarea sistemului este simplă, nu necesită decât descărcarea VB-Cable, un soft gratuit, şi setări în Zoom pentru a modifica reglajele audio. „Vă puteţi auto-sabota apelurile pe Zoom, pentru a face ca prezenţa voastră într-o întâlnire virtuală să devină de nedorit pentru partenerii de discuţie„, explică cel care a creat Zoom Escaper, într-un material video de prezentare. Ce ziceţi, merge?

Sursa foto: Youtube

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.