5 decembrie 2021, 17:08

”Strunga” de Vasile Alecsandri, inspirație pentru un producător de vinuri

Versuri din poezia ”Strunga” de Vasile Alecsandri se regăsesc pe etichetele unui sortiment de vin produs în România.

Un producător de vinuri din Iaşi, Strunga Winery, a venit cu o idee pentru o nouă gamă de produse. Inspirat de poezia ”Strunga”, scrisă de Vasile Alecsandri, pe eticheta produsului sunt versurile scrise de poet.

Ce trebuie să mai știți este că plantaţiile de viţă de vie Strunga Winery se află în apropierea pădurii Strunga, cea descrisă de Vasile Alecsandri.

Pentru noi a fost un pas natural să includem şi versurile poeziei lui Vasile Alecsandri pe noile etichete. Încă de la deschiderea cramei a fost o reală inspiraţie opera poetului în care a inclus excepţional poveştile meleagurilor unde ne desfăşurăm activitatea. Aceste locuri de legendă ne sunt în prezent casă, iar istoria şi încărcătura lor simbolică ne dau tăria să le ducem povestea mai departe. Suntem mândri că putem face acest lucru şi ne considerăm un liant excelent între nostalgia poveştilor cu haiduci şi gustul sofisticat al timpului. Ne dorim ca prin intermediul acestei noi game să evocăm spiritul legendelor cu haiduci – libertate, voie bună şi trăirea momentului”, a declarat Florin Stegariu, fondatorul Strunga Winery, conform news.ro.

Vinul are o varietate de soiuri, fie albe, rosé sau roșu.

sursa foto: revistabiz.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.