25 septembrie 2021, 6:44

Surpriză la NEVERSEA. Hodor, din Game of Thrones, face show

Festivalul NEVERSEA 2019 se apropie. În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului.

Pe plaja Neversea Beach, de la Constanța, îi așteaptă cei mai în vogă artiști ai momentului: ATB, Danny Avila, Gianluca Vacchi, Kadebostany, Lucas & Steve, Mahmut Orhan, Matoma, Ofenbach Live și Will Sparks, Delia, Inna, Alex Parker, The Motans.

La vor fi alături DJ Snake, GEazy, Sean Paul, Jessie J, Afrojack, Alesso, KSHMR, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Vini Vici și mulți alții.

Una din marile surprize ale acestei ediții de festival este un actor care a jucat în serialul Urzeala tronurilor, transmite protv.ro.

Kristian Nairn, cunoscut pentru rolul Hodor, este și un DJ apreciat în Marea Britanie. Nord-irlandezul a realizat un show inedit imediat ce serialul a început să fie difuzat la TV, intitulat Rave of Thrones. Kristian Nairn este și chitarist împătimit. El a cântat alături de trupa Megadeth în cadrul unui turneu susținut de trupă în 2018, în Franța.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.