6 aprilie 2020, 0:00

Țăranii, greu de speriat. Coronavirusul se stinge cu țuiculiță

Epidemia de coronavirus nu i-a speriat pe locuitorii din satele ialomițene să golească rafturile magazinelor. O bătrânică din Săpunari nu a auzit de pericolul virusului spunând că are două televizoare, dar nu le deschide decât „pentru a asculta rugăciuni”.

O altă femeie care vinde diferite produse la marginea drumului susține că povestea cu virusul nou e doar ca să abată atenţia lumii de la pensiile mici.

Am auzit că la oraş cumpără oamenii din magazine tot şi se închid în case. Noi nu putem să ne închidem în case, că trebuie să dăm mâncare la animale. Şi, mă scuzaţi, WC-ul îl avem în curte, nu în casă”, scrie libertatea.ro.

Un bărbat de 78 de ani care a ieșit la poartă să mai vadă lumea spune că: „M-am pregătit de coronavirus la popă, uite-aşa. La anii mei, ce să mai aştept?”.

Un cioban care era cu oile și caprele la păscut pare de neatins de noul virus și are un secret pentru a se proteja.

Coronavirus? Se stinge cu ţuiculiţă! Eu nici gripă n-am făcut, în viaţa mea. Am stat la spital la Floreasca numai după ce-am avut o bătaie cu unii, dar atât. S-a schimbat lumea. Prea multe maşini, prea mulţi microbi. Nu mai este mâncare sănătoasă, ca pe vremea lui Ceauşescu”, spune bărbatul.

sursa foto: miscareaderezistenta.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.