15 aprilie 2024, 21:20

Classical Christmas Market, târg pe esplanada Operei Române

Opera Națională București și Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, alături de Programul Național Cantus Mundi, anunță organizarea primului târg de Crăciun din România care va pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă – „Classical Christmas Market”.

Pentru prima dată în istoria centenară, Opera Națională București va găzdui un târg de Crăciun. „Classical Christmas Market” va fi deschis publicului în perioada 3 – 31 decembrie 2021, în aer liber, pe esplanada Operei Naționale (Bulevardul Mihai Kogălniceanu 70-72).

„Classical Christmas Market” va fi amenjat pe o suprafață de 12.000 mp și va conține decoruri și evenimente de poveste, desfășurate în jurul patinoarului, atracția principală a târgului.

Publicul se va putea bucura, de asemenea, de scena specială a colindătorilor, pregătită pentru spectacolele și concertele copiilor din Programul Național Cantus Mundi și nu numai, de Ateliere Spiridușilor și workshopuri pentru cei mici, de zboruri uimitoare cu sania, plimbări cu Express-ul OCC – trenulețul partenerilor de la Opera Comică pentru Copii, dar și cu trăsura cu cai, de tradiționalele căsuțe cu bunătăți de sărbători și multe alte surprize, toate colorate sonor cu multă muzică bună.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol