15 noiembrie 2022, 9:37

Tema UNTOLD 2022 este ”Temple of Lúna” și va fi regăsită în decorurile de pe stadion și pe scena principală

Mai e puțin până să înceapă cel mai mare festival de muzică din România și unul dintre primele 5 din lume: UNTOLD.

Organizatorii pun la punct ultimele detalii ale celei de-a 7 ediții, iar spectatori din întreaga lume încep să sosească la Cluj Napoca pentru a petrece patru nopți de neuitat.

Tema UNTOLD 2022 este ”Temple of Lúna” și va fi regăsită în decorurile de pe stadion și pe scena principală.

Vrăjitorul, ocrotitorul festivalului, are nevoie de ajutor să salveze întreaga lume.

Edy Chereji, director de comunicare și unul dintre organizatorii evenimentului, speră ca ediția din acest an să fie una a revenirii la normalitate.

Invitat la ”Serviciul de Noapte cu Maria Țoghină”, la Radio România Actualități, Edy Chereji a dezvăluit câteva detalii despre scena principală a festivalului: “Scena principală va avea peste 700 de metri pătrați de ecran LED, 24 de metri înălțime, 95 de metri lățime și 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 400 de tone, iar acoperișul are o deschidere de 24 de metri. Peste 900 de jocuri de lumini vor colora stadionul Cluj-Arena în toate zilele și nopțile de festival.”

Organizatorii spun că toată energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile. Pe cele 10 scene special amenajate vor susține concerte peste 200 de artiști români și internaționali de renume. Organizatorii se așteaptă și la ediția din acest an la un record de participanți, de aceea măsurile de securitate sunt foarte stricte.

DJ Adrian Șaguna de la Radio România 3Net este unul dintre artiștii români invitați la UNTOLD.

Aflat la cea de-a 5 a participare la festival, Adrian a pregătit un program special prin care speră să atragă public de toate vârstele.

El oferit și un sfat celor care vor veni la UNTOLD, pentru ca experiența să fie una fericită: “Aveți nevoie de încălțăminte cât mai comodă și de moderație.”

Peste 15.000 de specialiști din peste 20 de țări construiesc în aceste zile lumi și decoruri poveste pe stadionul Cluj Arena și împrejurimi. Vor fi scene impresionante și music spots speciale, peste 70 de vendori cu mâncare și băuturi, un fashion corner, zeci de activări ale partenerilor, personaje magice, animatori și dansatori care vor defila prin festival, precum și multe surprize.

Evenimentul de deschidere va fi condus de Claptone, înconjurat de 100 de dansatori și animatori, într-un spectacol de bal mascat cu peste 10.000 de măști distribuite în public.

Irina Rimes, Surorile Osoianu și David Ciente vor avea un performance ce îmbină tradiția românească cu beat-urile electro, Damian & Brothers au pregătit un spectacol cu muzică de petrecere și forța stilului EDM, trupa de dans ucraineană Light Balance va fi prezentă pe scena UNTOLD cu un moment fascinant de lumini și coregrafie.

Ceremonia de închidere va fi duminică noaptea și va începe cu Lost Frequencies și un impresionant show de artificii și lasere. Festivalul va fi închis luni dimineață de Tujamo.

Festivalul se întinde pe o suprafață de 235.000 de metri pătrați.

Programul festivalului și informatii utile: untold.com

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol